Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №9 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Рокитнівської селищної ради на 2023  рік»

Кількість переглядів: 103
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 09.06.2023
Номер документу: 9
Назва документу: Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Рокитнівської селищної ради на 2023  рік
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.21 МБ)

ПРОЄКТ

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

_________________ 2023 року                                                                    №____

 

 

Про затвердження плану

основних заходів цивільного захисту Рокитнівської селищної ради на 2023  рік

 

 

Відповідно до статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2023 року                  № 370-р «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту України на 2023 рік», розпорядження голови Рівненської обласної державної адміністрації від 29 травня 2023 року № 242 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Рівненської області на 2023 рік», розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації від 09 червня 2023 року    № 65 «Про план основних заходів цивільного захисту Сарненського району на 2023 рік», з метою подальшого вдосконалення підготовки і забезпечення готовності органів управління та сил територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Рівненської області та її ланок до виконання завдань і дій за призначенням в мирний час та в умовах особливого періоду, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

          1. Затвердити план основних заходів цивільного захисту Рокитнівської селищної ради на 2023  рік (далі – План  заходів) згідно з додатком.

          2. Керівникам структурних підрозділів, спеціалізованих служб цивільного захисту, виконавчому комітету селищної ради забезпечити:

1)  виконання Плану заходів, передбачивши при цьому періодичні заслуховування відповідальних за виконання заходів, розгляд результатів роботи суб’єктів забезпечення цивільного захисту;

2) подання відділу цивільного захисту та мобілізаційної роботи інформації про хід виконання Плану заходів у першому півріччі – до 15 липня 2023 року, за рік – до 15 січня 2024 року.

3. Відділу цивільного захисту та мобілізаційної роботи  установити контроль за виконанням Плану заходів та подати узагальнену інформацію про хід його виконання обласній державній адміністрації до 30 червня 2023 року та до 25 січня 2024 року.

            4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

 

Селищний голова                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора