Пошук

Розпорядження селищного голови №107 «Про затвердження Інструкції з діловодства у Рокитнівській селищній територіальній громаді»

Кількість переглядів: 71
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Розпорядження селищного голови
Дата: 31.08.2022
Номер документу: 107
Назва документу: Про затвердження Інструкції з діловодства у Рокитнівській селищній територіальній громаді
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (2.22 МБ)

 

УКРАЇНА

Рокитнівська селищна рада

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

31 серпня 2022 року                                                                      № 107

 

 

Про затвердження Інструкції

з діловодства у Рокитнівській

селищній територіальній громаді

 

         З метою оптимізації ведення діловодства у Рокитнівській селищній територіальні громаді, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 17 січня 2018 року № 55 «Деякі питання документування управлінської діяльності» (із змінами), наказу Міністерства юстиції України від 18 червня 2015 року №1000/5 «Про затвердження Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях» (із змінами), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України  22 червня 2015 року за № 736/27181 та  відповідно до вимог до оформлення документів державної уніфікованої системи документації (ДСТУ 4163:2020), керуючись підпунктом 20 пункту 4 статті 42, частини 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:    

  1. Затвердити Інструкцію з діловодства у Рокитнівській селищній територіальній громаді (далі – Інструкція) у новій редакції, що додається.
  2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови від 29 вересня 2021 року № 100 «Про затвердження Інструкції з діловодства в Рокитнівській селищній раді».
  3. Старостам, керівникам структурних підрозділів зі статусом юридичної особи публічного права селищної ради, керівникам підприємств, закладів (установ),що перебувають у комунальній власності Рокитнівської селищної ради, посадовим особам виконавчих органів та іншим працівникам Рокитнівської селищної ради забезпечити неухильне дотримання вимог Інструкції.
  4. Відділу організаційно-документального забезпечення Рокитнівської селищної ради здійснювати контроль за дотриманням вимог Інструкції.
  5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Заступник селищного голови з питань

діяльності виконавчих органів                                   Антоніна ГОРДІЙЧУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора