Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №401 «Про припинення продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, озброєння)»

Кількість переглядів: 58
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 22.07.2022
Номер документу: 401
Назва документу: Про припинення продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, озброєння)
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

від ______________ 2022 року                                                                 № ____

 

Про припинення продажу алкогольних та

слабоалкогольних напоїв особам, які мають

ознаки належності до будь-якого військового

формування (наявність військової форми, озброєння)

 

 

           З метою запобігання випадкам травматизму та загибелі військовослужбовців і цивільного населення в результаті зловживання алкогольними напоями, недопущення падіння авторитету українських військовослужбовців, а також задля профілактики можливих правопорушень та підтримання належного стану здоров’я військових, відповідно до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Власникам магазинів, кафе, які здійснюють свою діяльність на території селищної ради припинити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, озброєння).

 

  1. Відділу організаційно-документального забезпечення (Вероніка ЄРЕМЕЙЧУК) забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному вебсайті  Рокитнівської селищної ради.

 

  1.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради                         Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

 

Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора