Пошук

Рішення виконавчого комітету №516 «Про Програму створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру  на території Рокитнівської селищної територіальної громади на 2022 – 2025 роки»

Кількість переглядів: 77
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 20.07.2022
Номер документу: 516
Назва документу: Про Програму створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру  на території Рокитнівської селищної територіальної громади на 2022 – 2025 роки
Прикріплені файли:

 

 

 

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

 

від 15 липня  2022 року                                                              № 516

 

  

Про Програму створення місцевого

матеріального резерву для запобігання

і ліквідації наслідків надзвичайних

ситуацій техногенного і природного

характеру  на території Рокитнівської

селищної територіальної громади

на 2022 – 2025 роки

 

           Відповідно до підпункту 6 пункту «б» частини першої статті 33, підпункту 2 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 15 частини другої статті 19, статті 98 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», з метою створення та накопичення місцевого матеріального резерву для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Рокитнівської селищної територіальної громади, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

      ВИРІШИВ:

 

  1. Схвалити   Програму   створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру  на території Рокитнівської селищної територіальної громади на 2022 – 2025 роки (далі – Програма).

2. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної ради передбачити видатки на реалізацію заходів Програми, в межах наявних фінансових ресурсів.      

          3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну Гордійчук.

 

 

Селищний голова                                                 Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора