Пошук

Проєкти рішень селищної ради №384 «Про зняття з квартирного обліку Менько О.В. у зв’язку зі смертю»

Кількість переглядів: 73
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень селищної ради
Дата: 22.06.2022
Номер документу: 384
Назва документу: Про зняття з квартирного обліку Менько О.В. у зв’язку зі смертю
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

від _________________ 2022 року                                                              №____

 

 

Про зняття з квартирного обліку

Менько О.В. у звязку зі смертю

 

Розглянувши заяву гр. Менько Марії Талимонівни, щодо зняття з квартирного обліку Менько Олени Володимирівни у зв’язку із її смертю керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», Постановою Кабінету Міністрів України «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», Постановою Кабінету Міністрів України «Про порядок взяття громадян на соціальний квартирний облік, їх перебування на такому обліку та зняття з нього», враховуючи протокол засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради від                                         20 червня 2022, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Зняти з квартирного обліку та виключити із списків осіб, які користуються правом позачергового отримання житла Менько Олену Володимирівну 23.07.2004 р.н., у зв’язку із її смертю.

 

2. Вважати такими, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради про взяття на квартирний облік Менько Олену Володимирівну від 26 серпня 2021 № 237.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора