Пошук

Рішення виконавчого комітету №478 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Рокитнівської селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 93
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 14.06.2022
Номер документу: 478
Назва документу: Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Рокитнівської селищної територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)
  2. Файл 2 (0.56 МБ)
  3. Файл 3 (0.26 МБ)

 

 

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 07 червня 2022 року                                                                № 478

                                                        

 

Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Рокитнівської селищної територіальної громади

 

З метою впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території Рокитнівської селищної територіальної громади, керуючись пунктом 13 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», статтею 16 Закону України «Про рекламу», постановою КМУ від 29 грудня 2003 року №2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити Правила розміщення зовнішньої реклами на території Рокитнівської селищної територіальної громади згідно з додатком 1.

2. Затвердити класифікатор типових рекламних засобів, що можуть бути розміщені на території Рокитнівської селищної територіальної громади згідно з додатком 2.

3. Рекомендувати розповсюджувачам зовнішньої реклами переукласти договори на тимчасове користування місцями розміщення зовнішньої реклами для приведення їх у відповідність до Правил, затверджених у п.1 даного рішення.

4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 05.11.2021 №312 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Рокитнівської селищної територіальної громади».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Маринича С.А.

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора