Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №8 «Про закінчення опалювального сезону»

Кількість переглядів: 252
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 07.04.2022
Номер документу: 8
Назва документу: Про закінчення опалювального сезону
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

від ___ квітня 2022 року                                                                    №____

 

 

 

Про закінчення

опалювального сезону

 

 

Керуючись ст. 30, ч. 5, 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 16, 21 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», п. 5 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630(зі змінами), п. 7.9.4. Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 №71, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

         1. Закінчити опалювальний сезон 2021-2022 року на території населених пунктів Рокитнівської селищної територіальної громади в адміністративних будівлях, закладах освіти, культури та медицини з 11.04.2022року.

 2. В разі зниження середньодобової температури повітря нижче +8ºС протягом трьох діб, під особисту відповідальність керівників підприємств, організацій та установ селищної ради  для підтримки належного температурного режиму в межах затверджених лімітів, дозволити підігрів приміщень в дошкільних закладах, установах освіти та медицини.

 3. Рекомендувати керівникам установ, організацій і підприємств, старостам забезпечити своєчасне завершення опалювального сезону.

 4. Керівникам закладів, установ і організацій, що фінансуються з місцевого бюджету провести консервацію систем опалення, забезпечити їх ремонт в міжопалювальний період з метою підготовки до наступного осінньо- зимового періоду 2022/2023 рр.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора