Пошук

Рішення виконавчого комітету №443 «Про заборону застосування піротехнічних виробів на території Рокитнівської територіальної громади»

Кількість переглядів: 77
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 24.02.2022
Номер документу: 443
Назва документу: Про заборону застосування піротехнічних виробів на території Рокитнівської територіальної громади
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Від 24 лютого 2022 року                                                                № 443                

 

Про заборону застосування

піротехнічних виробів на

території Рокитнівської

територіальної громади

 

Зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в державі, з метою забезпечення прав та законних інтересів громадян, керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 24 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів»,                 ст. 5 Закону України  «Про національну поліцію», керуючись  статтею 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Заборонити застосування піротехнічних виробів (петард, феєрверків, салютів тощо) суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність у сфері ресторанного господарства, громадського харчування, розважальних закладів, об’єктів соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення, а також іншим юридичним і фізичним особам в межах Рокитнівської територіальної громади.
  2. Рекомендувати суб’єктам господарювання, вказаним у пункті 1 цього рішення, проводити попереджувальну роботу з відвідувачами щодо недопущення застосування ними піротехнічних виробів поблизу вищезазначених об’єктів, під час проведення розважальних, урочистих та святкових заходів та відпочинку.
  3.  Рекомендувати відділу поліції № 2 Сарненського РВП ГУН в Рівненській області забезпечити в межах своїх повноважень контроль за дотриманням цього рішення.                                                                                                                                                   
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

Заступник селищного голови

з питань діяльності виконавчих органів                       Антоніна ГОРДІЙЧУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора