Пошук

Рішення виконавчого комітету №434 «Про визначення виконавцем послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Томашгородське ВУЖКГ»»

Кількість переглядів: 95
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 08.02.2022
Номер документу: 434
Назва документу: Про визначення виконавцем послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Томашгородське ВУЖКГ»
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

 

від 4 лютого 2022 року                                                                    № 434

 

 

 

Про визначення виконавцем послуг

з централізованого водопостачання

та централізованого водовідведення

КП «Томашгородське ВУЖКГ»

 

Розглянувши звернення керівника КП «Томашгородського ВУЖКГ» Таргоні В.М., керуючись підпунктом 4 пункту 1 статті 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», підпунктом 1 пункту а статті 30  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Державного комітету України з житлово-комунального господарства від 25.04.2005 р. № 60 «Про затвердження Порядку визначення виконавця житлово-комунальних послуг у житловому фонді» із змінами і доповненнями від 13.102014 року № 279, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

         1. Визначити суб’єкт господарювання, що провадить господарську діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення – комунальне підприємство «Томашгородське виробниче управління житлово-комунального господарства» Рокитнівської селищної ради ЄДРПОУ 22555632, виконавцем послуг із централізованого водопостачання/централізованого водовідведення в смт Томашгород Сарненського району Рівненської області.

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради                             МАРИНИЧА С. А.

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора