Пошук

Оголошення про проведення відкритих торгів з особливостями

Дата: 29.03.2023 15:17
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

1.Найменування:РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

2. Місцезнаходження: вул. Незалежності, 15, смт. Рокитне, Рівненська область, 34200.

3. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 04387421.

4.Категорія замовника: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

5. Контактна особа замовника, уповноваженаздійснюва тизв’язок з учасниками:

Кибукевич Марія Анатоліївна – уповноважена особа Рокитнівської селищної ради, посада: фахівець з публічних закупівель тел. +380666930517;

email: rokitno_sr@ukr.net

email: maria.kibukevich@ukr.net

6. Вид предмета закупівлі: Товар.

7. Назва предмета закупівлі: Автогрейдер SDLG G9165F або еквівалент (ДК 021:2015: 43220000-1 – Грейдери та планувальники/

8. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно Додатку 2.

9. Кількість та місце поставки:

Кількість :1 одиниця

Місце: вул. Незалежності, 15, смт. Рокитне, Рівненська область, 34200.

10. Очікувана вартість предмета закупівлі: 4 450 000,00 грн., з ПДВ

11. Джерело фінансування закупівлі: Кошти місцевого бюджету.

12. Строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг: до 01.06.2023р.

13. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 06.04.2023 р.

14.Умови оплати:

Розрахунки між Постачальником та Замовником здійснюються відповідно до видаткової накладної наданої Постачальником, шляхом оплати вартості Товару згідно Специфікації протягом 15 (п’ятнадцяти) банківських днів після його отримання.

15. Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції:

Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою, а також за рішенням замовника одночасно всі документи можуть мати автентичний переклад на іншу мову. Визначальним є текст, викладений українською мовою.

Стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення у вигляді скорочень та термінологія, пов’язана з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами, викладаються мовою їх загально прийнятого застосування.

Уся інформація розміщується в електронній системі закупівель українською мовою, крім тих випадків коли використання букв та символів української мови призводить до їх спотворення (зокрема, але не виключно адреси мережі "інтернет", адреси електронної пошти, торговельної марки (знаку для товарів та послуг), загальноприйняті міжнародні терміни). Тендерна пропозиція та усі документи, які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї складаються українською мовою.

Документи або копії документів (які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї), які надаються Учасником у складі тендерної пропозиції, викладені іншими мовами, повинні надаватися разом із їх автентичним перекладом на українську мову. Переклад вказаних документів має бути завірений в установленому порядку.

Замовник не зобов’язаний розглядати документи, які не передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї та які учасник додатково надає на власний розсуд.

При цьому, проектна, технічна документація, інструкції, паспорти та інші документи що підтверджують технічні характеристики предмету закупівлі, а також документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям та документи, що видані учаснику іншими установами, організаціями, тощо, які викладені в оригіналі російською мовою, не потребують перекладу українською мовою.

Тендерні пропозиції підготовлені учасниками-нерезидентами України можуть бути викладені іншою мовою, при цьому повинні мати завірений переклад українською мовою. Переклад вказаних документів має бути завірений в установленому порядку (згідно з наказом Міністерством юстиції України «Про затвердження Порядку вчинення нотаріальних дій нотаріусами України» N 296/5 від 22.02.2012).

У разі розбіжностей з текстом оригіналу перевага надається україномовному тексту.

16. Розмір забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати):        

  Не вимагається.

17. Вид забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати): Не вимагається.

18. Умови надання забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати): Не вимагається.

19. Дата та час розкриття тендерних пропозицій: Електронною системою закупівель після закінчення строку для подання тендерних пропозицій, визначеного замовником в оголошенні про проведення відкритих торгів, розкривається вся інформація, зазначена в тендерній пропозиції (тендерних пропозиціях), у тому числі інформація про ціну/приведену ціну тендерної пропозиції (тендерних пропозицій). Розкриття тендерних пропозицій відбувається відповідно до пункту 36 Особливостей.

20. Дата та час проведення електронного аукціону: Відкриті торги (з особливостями) проводяться без застосування електронного аукціону.

21. Розмір мінімального кроку пониження ціни у межах від 0,5 відсотка до 3 відсотків очікуваної вартості закупівлі або в грошових одиницях: даний пункт не застосовується.

22. Математична формула для розрахунку приведеної ціни (у разі її застосування): не застосовується. Оцінка тендерних пропозицій здійснюється на основі критерію «Ціна».  Критерії оцінки тендерних пропозицій:  ціна (питома вага цінового критерію – 100 %).

23. Інші критерії, що застосовуватимуться під час оцінки тендерних пропозицій, та їх питома вага (за наявності): відсутні.

24. Примітки: Згідно умов цієї процедури закупівлі тендерною документацією вважається сукупність інформації у вигляді заповнених електронних полів в розділі "Тендерна документація" та прикріпленого текстового документу "Тендерна документація" та «Додатків до тендерної документації», що містить всю іншу інформацію, передбачену згідно ст. 22 Закону. Учасник процедури закупівлі підтверджує відсутність підстав, зазначених в абзаці першому пункту 44 Постанови Кабінету Міністрів України №1178 віл 12.10.2022р., шляхом самостійного декларування відсутності таких підстав в електронній системі закупівель під час подання тендерної пропозиції; застосовані критерії оцінки - ціна (питома вага критерію - 100%).

Оголошення про проведення відкритих торгів сформовано у відповідності до вимог статті 21 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015р. №922-VIII (зі змінами та доповненнями).

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора