Пошук

До відома суб'єктів підприємницької діяльності

Дата: 11.01.2023 09:15
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Постановою Уряду від 18 листопада 2022 року №1337затверджено Порядок надання грантів на створення або розвиток переробних підприємств, який визначає умови, критерії та механізм використання коштів для надання безповоротної державної допомоги суб’єктам господарювання у формі грантів на створення або розвиток переробних підприємств.

Фінансові ресурси, передбачені з державного бюджету на підтримку переробної галузі, дають можливість залучити додаткові кошти та зменшити навантаження на місцеві бюджети, створювати робочі місця в територіальній громаді.

Відповідно, до Порядку, передбачено надання до 8 млн грн безповоротної допомоги з державного бюджету заявнику, який вже має бізнес у сфері переробки або хоче запустити нові проєкти. Право на отримання гранту має фізична особа — підприємець або юридична особа, які є суб'єктами мікропідприємництва, малого чи середнього підприємництва. Зокрема, це можуть бути підприємства у сфері деревообробки, меблевого виробництва, металообробки, агропереробки, виробництва будматеріалів та інші.

Обов’язкові умови для отримання гранту:

• створення не менше 25 нових робочих місць і сплата податків;

• представлення чіткого бізнес-плану проєкту;

• залучення не менше 30 % власних коштів на реалізацію проєкту.

Контактна особа: Новоселецький М.І., начальник відділу економічного розвитку і регуляторної політики Рокитнівської селищної ради,

тел. (03635) 2-20-90


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора