Пошук

Релокація бізнесу з територій, охоплених бойовими діями

Дата: 27.05.2022 09:36
Кількість переглядів: 186

25 березня 2022 року Уряд України передбачив план невідкладних заходів з переміщення українських компаній на безпечні території.

Рівненською ОВА створено Центр релокації бізнесу. Його мета — супровід переведення бізнесу із постраждалих від війни регіонів в нашу область.

На даний час на Рівненщині почали працювати 33  нові передислоковані підприємства.

«Приємно, що такі підприємства знаходять місце на Рівненщині. Більше того, залучають у свої процеси місцевих виробників та споживачів. Від меблів і посуду – до виробників солодощів для кав’ярень, молочних продуктів. Таким чином в області створюється ціла екосистема і синергія між місцевим та релокованим бізнесом. На сьогодні ще більше 200 підприємств зі сходу та центру України зацікавлені у переїзді на Рівненщину», – розповідає начальник ОВА Віталій Коваль.

Рокитнівська селищна рада звертається до всіх приватних власників нерухомого майна, виробничих, складських та офісних приміщень – всіх хто має вільні площі для бізнесу надати інформацію про такі об’єкти для розміщення її на Порталі з релокації бізнесу та надання обласному Центру релокації бізнесу.

Ці заходи дозволять усім українським підприємствам з територій, охоплених бойовими діями, оперативно отримати інформацію про об’єкти нерухомості, придатні до оренди або продажу, та дасть можливість допомогти економіці громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень