Пошук

Платформа єДопомога допомагає кожному, хто постраждав від російської агресії

Дата: 23.05.2022 12:28
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Міністерство соціальної політики України разом з Міністерством цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Швеції розробили платформу єДопомога.

Якщо вам потрібна допомога - зареєструйтеся, та вкажіть що саме необхідно: їжа, одяг, медикаменти, засоби особистої гігієни тощо.

Якщо ви хочете допомогти - зареєструйтеся, та оберіть заявку про допомогу, по якій можете допомогти. Реєструючись ви знайдете поблизу себе людей яким потрібна ваша підтримка.

Отримати допомогу через платформу єДопомога можна двома способами: онлайн та з рук в руки.

Допомога онлайн - це коли благодійник обирає заявку, оплачує з будь якої країни світу передплату єДопомога, а отримувач допомоги отримує смс з кодом.

Отримувач допомоги самостійно відвідує один з магазинів «Сільпо», «Фора», «Фоззі» та інші, обираючи товари з тих категорій, що були вказані в заявці та показує або диктує код отриманий в смс повідомленні.

Допомога з рук в руки - це допомога, що доставляється благодійником або поштовим оператором. Благодійник самостійно обирає заявки, по яким хоче допомогти.

Платформа єДопомога доступна за посиланням - https://edopomoga.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора