Пошук

Онлайн опитування громадської думки щодо стану сфери культури на місцевому рівні

Дата: 22.02.2022 10:07
Кількість переглядів: 249

Міністерство культури та інформаційної політики України проводить онлайн опитування громадської думки щодо стану сфери культури на місцевому рівні. Вперше таке опитування було проведено міністерством у 2018 році.

Відтоді в нормативно-правовому полі що стосується децентралізації влади та регіональної політики, зокрема і у сфері культури, відбулось багато змін: завершилась реформа адміністративно-територіального устрою, була запроваджена реформа системи забезпечення населення культурними послугами, яка в 2022 році вже має завершитись, розпочато реформу фінансування системи забезпечення населення культурними послугами, культура стала повноправною широкою компонентою загальнодержавних стратегічних документів, таких як Державна стратегія регіонального людського розвитку на 2021 - 2027 роки, Стратегія людського розвитку тощо.

Результати опитування дозволять МКІП проаналізувати загальний стан розвитку сфери культури на базовому рівні порівняно з 2018 роком, а також дозволять додатково зафіксувати та уточнити проблеми, потреби, виклики, які постають наразі перед культурою в територіальних громадах.

У подальшому результати опитування будуть використані для корегування державної регіональної культурної політики, перегляду її цілей, уточнення пріоритетів та розроблення шляхів їх досягнення.

Опитування проводитиметься до 05 березня 2022 року включно шляхом поширення онлайн-анкети, яка знаходиться за посиланням https://cutt.ly/PONEkqn.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень