Пошук

Засідання комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів, підвищення рівня оплати праці, легалізації виплати та погашення заборгованості із заробітної плати та робочої групи з легалізації зайнятості населення

Дата: 11.02.2022 18:36
Кількість переглядів: 204

Члени комісії обговорили питання погашення заборгованості юридичних та фізичних осіб по податках та платежах до бюджету селищної ради, по виявленню осіб, які здійснюють підприємницьку діяльність без державної реєстрації. Зокрема, найбільше це стосується салонів краси, масажних, манікюрних кабінетів та надання послуг таксі.

Акцентовано увагу на значній кількості суб’єктів господарювання, які здійснюють підприємницьку діяльність на території селищної ради, але фактично зареєстровані та сплачують податки в інших регіонах, використовуючи при цьому місцевих найманих працівників.

Обговорено питання активізації роботи по легалізації аграрними підприємствами працівників, які залучаються на сезонні роботи та питання недотриманням норм законодавства роботодавцями-юридичними особами, які нараховують заробітну плату найманим працівникам у розмірах нижче закодавчо встановленої мінімальної заробітної плати.

За результатами роботи прийнято відповідні протокольні доручення, які доведені до виконання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора