Пошук

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу економічного розвитку та регуляторної політики Рокитнівської селищної ради

Дата: 04.02.2022 14:33
Кількість переглядів: 257

Рокитнівська селищна рада відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу економічного розвитку та регуляторної політики Рокитнівської селищної ради.

До участі у конкурсі запрошуються фахівці з вищою освітою не нижче ступеня магістра, спеціаліста відповідного професійного спрямування, які вільно володіють державною мовою.

Стаж роботи на службі в органах місцевогосамоврядування, на посадах державної служби абодосвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від формивласності не менше 2 років.

Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу на офіційному сайті Рокитнівської селищної ради.

Ознайомитися з Порядком проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування в Рокитнівській селищній раді та Порядком проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування в Рокитнівській селищній раді можна на офіційному веб-сайті Рокитнівської селищної ради в рубриці «Конкурс (вакансії)».

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою селищної ради.

За довідками звертатися за адресою: смтРокитне, вул. Незалежності, 13, кадрова служба селищної ради, тел. 2-25-93.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень