Пошук

ПРО РЕЖИМ РОБОТИ ОБ’ЄКТІВ ТОРГІВЛІ, ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА СФЕРИ ПОСЛУГ НА ТЕРИТОРІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 17.12.2021 09:45
Кількість переглядів: 326

Фото без опису

На території Рокитнівської селищної територіальної громади режим роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг діє відповідно до Порядку, затвердженого рішенням виконавчого комітету селищної ради від 14.12.2021 № 382.

Порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг на території Рокитнівської селищної територіальної громади зазначає часові періоди, упродовж яких суб’єкт господарювання здійснює діяльність в об’єктах торгівлі, закладах ресторанного господарства та сфери послуг, а саме:

денний час – з 8.00 год. до 22.00 год.

нічний час –  з 22.00 год. до 8.00 год.

Робота об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у денний час здійснюється на підставі заяви суб’єкта господарювання (в двох примірниках) та необхідних документів, поданих до відділу економічного розвитку та регуляторної політики Рокитнівської селищної ради. Режим роботи вважається встановленим з дня підписання заяви селищним головою.

Робота об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у нічний час здійснюється за рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради.

Суб’єкт господарювання, який має намір встановити режим роботи об’єкта, подає до відділу економічного розвитку та регуляторної політики Рокитнівської селищної ради такі документи:

  • заяву про встановлення режиму роботи об’єкта торгівлі, закладу ресторанного господарства та сфери послуг згідно з додатком  до Порядку ;
  • копію виписки / витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
  • копію документа, що посвідчує право користування приміщенням.

Підставами для відмови у встановлені режиму роботи об’єкта  є:

  • подання суб’єктом господарювання неповного пакета документів.
  • виявлення в документах, поданих суб’єктом господарювання, розбіжностей та / або недостовірних відомостей.
  • наявність документально підтверджених фактів порушень вимог чинного законодавства України щодо порядку здійснення господарської діяльності, режиму роботи об’єкта, санітарних норм, громадського порядку, звукового режиму, що порушують права та інтереси громадян селища, інших вимог чинного законодавства під час роботи об’єкта.

 

Скасування встановленого режиму роботи у нічний час здійснюється за рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради у таких випадках:

  • за зверненням суб’єкта господарювання у разі зміни виду діяльності, власника об’єкта, припинення господарської діяльності.
  • у разі надходження обґрунтованих колективних скарг від мешканців Рокитнівської селищної територіальної громади на порушення тиші та громадського порядку під час роботи об’єкта у нічний час, після підтвердження інформації, що міститься у скарзі відповідними контролюючими органами.
  • за поданням контролюючих органів щодо систематичного порушення встановленого режиму роботи, громадського порядку, перевищення рівнів шуму та вібрації, установлених санітарними нормами, та інших вимог чинного законодавства України під час експлуатації об'єкта.

 

 

ДОКУМЕНТИ

ПОЛОЖЕННЯ про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг на території Рокитнівської селищної територіальної громади Рішення виконавчого комітету

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора