Пошук

Взаємодія влади з бізнесом – запорука якісних змін у громаді

Дата: 04.11.2021 17:50
Кількість переглядів: 313

Сьогодні у Борівському будинку культури селищний голова Григорій Таргонський, заступник Сергій Маринич та староста Михайло Шеремет зустрілися із місцевими підприємцями.

Згідно з оприлюдненими даними щодо здійснення підприємницької діяльності, у 2021 році селищний бюджет недоотримав 2,8 млн грн тільки від суб’єктів господарювання Борового та Нетреби. І це, якщо рахувати реєстрацію ФОП і хоч мінімальну кількість найманих осіб (пилорама - 3 особи, магазин - 2, фура - 2 тощо). За ці кошти можна було б відремонтувати приміщення Борівського будинку культури і зробити генеральний план села, або ж виготовити проєктно-кошторисну документацію ремонту дороги Карпилівка - Нетреба.

«Ми хочемо, щоб підприємці зрозуміли, що влада налаштована на підтримку бізнесу, але має бути співпраця. Лише так ми зможемо ремонтувати дороги, заклади освіти, культури, покращувати рівень життя у селі» - зауважив селищний голова.

Найбільш відповідальних підприємців, які офіційно зареєстровані і оформили найбільшу кількість найманих осіб, Григорій Таргонський відзначив Грамотою селищної ради.

Такі зустрічі надалі будуть проводитися у кожному населеному пункті, і головна мета їх проведення – налагодження дружніх відносин між владою і бізнесом на користь всій громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень