Пошук

Рокитнівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області повідомляє

Дата: 08.10.2021 16:19
Кількість переглядів: 1020

Фото без опису

У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2021 № 954 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 і від 29 червня 2021 р. № 677»  підпункт 4 пункту 24 виключено. Цим пунктом, на період дії карантину, тимчасово дозволялось залучення до роботи без проходження попереднього (під час прийняття на роботу) та періодичних (протягом трудової діяльності) медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі, робота яких пов’язана із забезпеченням безпеки руху та обслуговуванням залізничного транспорту, підприємств міжгалузевого промислового залізничного транспорту, працівників окремих професій, виробництв та організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення, визначених у переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним медичним оглядам, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2001 р. № 559.

 

Допуск до роботи працівників буде здійснюватись за наявності пройдених профілактичних медичних оглядів  у відповідності до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 №280.

При здійсненні заходів державного нагляду  буде здійснюватися контроль  за станом  проходження профілактичних медичних оглядів, наявністю особистих медичних книжок працівників  окремих професій, виробництв і організацій, діяльність яких пов'язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб та,  у разі допуску до роботи осіб без пройденого медичного огляду, будуть застосовуватися заходи адміністративного впливу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора