Пошук

Рокитнівський селищний голова разом із начальником відділу земельних відносин та екологічних питань зустрілися із жителями села Томашгород щодо питання передачі в оренду земельних ділянок

Дата: 15.09.2021 17:08
Кількість переглядів: 204

Рокитнівський селищний голова Григорій Таргонський разом із начальником відділу земельних відносин та екологічних питань Ігорем Рябущицем зустрілися із жителями села Томашгород щодо питання передачі в оренду земельних ділянок.

Люди мають застереження, що земельні частки (паї), на які вони, як спадкоємці, вже оформили право власності, теж будуть передані в оренду. Власники таких земельних ділянок захищені законом, і селищна рада ніколи нікому не зможе і не передасть в оренду такі землі. Вона є розпорядником лише тих паїв, які неуспадковані. Тому, особи, які оформили право власності на землю, в праві самі нею розпоряджатися: обробляти самостійно, чи здавати в оренду, кому вважають за потрібне.

«Якщо ж хтось буде посягати на людські землі (із оформленим правом власності), я завжди буду на стороні людей і особисто захищатиму вас» - запевнив жителів села Томашгород селищний голова.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора