Пошук

Відбулося пленарне засідання 13-ої сесії Рокитнівської селищної ради

Дата: 10.09.2021 16:10
Кількість переглядів: 455

На початку засідання селищний голова Григорій Таргонський нагородив Грамотою Верховної Ради України за заслуги перед українським народом депутата Марину Лесковець.

Фото без опису

Окрім розгляду більшої частини питань, що стосувалися відведення земельних ділянок та дозволів на виготовлення технічної документації, депутати:

- Дали дозвіл на передачу в оренду ТОВ «Рокитнівський аграрій» земельних часток (паїв) колишніх КСП «Нива», «Маяк», «Світанок» та «Колос», власники яких померли та спадкові права на які не оформлені. Зауважимо, що дана земля передається в оренду на строк до дня державної реєстрації права власності на неї або на 10 років.

Такі ж земельні частки колишнього КСП «Сехи» передали в оренду ТОВ «Імпульс-плюс», колишніх КСП «Світанок», «Біловізьке» - ТОВ «РОКИТНЕ АГРО» та «ТЕХ АГРО 2017», колишнього КСП «Сехи» передали ТОВ «РОКИТНЕ АГРО».

- Підтримали реорганізацію Рокитнівського центру «Інваспорт» шляхом приєднання до Рокитнівської ДЮСШ.

- Прийняли та внесли зміни до низки Програм. Зокрема, затвердили Програму матеріального заохочення кращих спортсменів та їх тренерів.

- Розподілили близько 5,5 млн понадпланових надходжень на матеріальну допомогу учасникам АТО, працівникам ЗДО, фінансову підтримку комунальних підприємств, вуличне освітлення, опалення, харчування та підвіз дітей, реконструкцію лікарні та інші актуальні для громади питання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора