Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу  на  посаду  директора комунальної установи «РОКИТНІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ  ЦЕНТР» Рокитнівської селищної ради

Дата: 20.08.2021 10:50
Кількість переглядів: 448

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу  на  посаду  директора

комунальної установи «РОКИТНІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ  ЦЕНТР» Рокитнівської селищної ради

 

Найменування закладу: комунальної установи «РОКИТНІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ  ЦЕНТР» Рокитнівської селищної ради (скорочена назва установи: КУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ІРЦ»).

Місцезнаходження закладу: вулиця Руслана Дубовця,14, смт.Рокитне,  Рівненська область, поштовий індекс 34200.

Найменування посади: директор КУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ІРЦ».

Умови оплати праці: посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005  № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ»; наказу Міністерства освіти і науки України від 15.04.93  №102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти».

Кваліфікаційні вимоги: директором інклюзивно-ресурсного центру може  бути особа, яка має вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста) за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія») або «Психологія» («Практична психологія») та стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше як п’ять років.

Перелік документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі:

копію паспорта громадянина України;

- письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

-  копію трудової книжки;

- копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- письмову згоду на збір та обробку персональних даних (додаток 1).

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Зазначені документи (з пред’явленням їх оригіналів) особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі  на посаду директора  КУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ІРЦ» подають особисто або поштою. Відповідальність за недостовірність документів несе претендент на посаду директора.

 Подання документів для участі у конкурсі проводиться  в строк з 20.08.2021 до 12.09.2021.

Дата проведення конкурсного відбору:   з 16.09.2021 по 20.09.2021.

Місце проведення конкурсного відбору: зал засідань Рокитнівської селищної ради за адресою: вулиця Незалежності, 13, смт Рокитне, Рокитнівський район, Рівненська область.

Етапи проведення конкурсного відбору:

- кваліфікаційний іспит, який може проводитися за напрямами:

знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами;

знання основ спеціальної педагогіки;

знання основ управління діяльністю інклюзивно-ресурсного центру.

- проведення співбесіди. Перелік вимог, відповідно до яких проводиться співбесіда, визначається конкурсною комісією згідно з умовами проведення конкурсу.

Місце подання документів для участі в конкурсі: централізована бухгалтерія відділу освіти, молоді та спорту Рокитнівської селищної ради         за адресою: вулиця Соборна, 3, смт Рокитне, Рівненська область.

Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі в конкурсі: юрисконсульт централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту Рокитнівської селищної ради Осипчук-Лопуга Людмила,  тел. 2-14-90, е-mail: osvitarokutne@ukr.net.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень