Пошук

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади начальника відділу комунальної власності Рокитнівської селищної ради

Дата: 15.06.2021 17:05
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

Рокитнівська селищна рада відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу комунальної власності Рокитнівської селищної ради.

 До участі у конкурсі запрошуються фахівці з вищою освітою не нижче ступеня магістра, спеціаліста відповідного професійного спрямування, які вільно володіють державною мовою.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу на офіційному сайті Рокитнівської селищної ради.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою селищної ради.

За довідками звертатися за адресою: смт Рокитне, вул. Незалежності, 13, кадрова служба селищної ради, тел. 2-25-93.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора