Пошук

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Рокитнівської селищної ради

Дата: 31.05.2021 15:43
Кількість переглядів: 1037

ОГОЛОШЕННЯ

про конкурс на заміщення вакантної посади директора

комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Рокитнівської  селищної ради

 

Правові підстави проведення конкурсу: відповідно до наказу начальника відділу соціального захисту, охорони здоровя  та у справах дітей, №14 від 27.05.2021 р. «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Рокитнівської селищної ради,  оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Рокитнівської селищної ради.

Найменування і місцезнаходження закладу: Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Рокитнівської селищної ради; Рівненська  область, Сарненський район, смт.Рокитне, вул.Незалежності, 13.

Основні напрямки діяльності установи: КУ «Центр надання соціальних послуг» надає такі соціальні послуги: соціальна профілактика; соціальна підтримка; соціальний супровід; соціальне обслуговування; консультування; догляд вдома; денний догляд.

Найменування посади: директор комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Рокитнівської селищної ради.

Умови оплати праці визначаються відповідним Наказом Міністерства соціальної політики України від 18 травня 2015 року №526 «Про умови оплати праці працівників закладів соціального захисту дітей, закладів соціального обслуговування, закладів соціальної підтримки сімей, дітей та молоді і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді».

Кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі: визначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до Рокитнівської селищної ради (смт.Рокитне, вул.Незалежності, 15) з 01.06.2021 р. по 15.06.2021 р.

Для участі у конкурсі претенденти подають такі документи:

1) ЗАЯВУ про участь у конкурсі за відповідною формою;

2) належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

3) автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

4) мотиваційний лист, складений у довільній формі;

5) довідку про відсутність судимості;

6) перспективний план розвитку надавача соціальних послуг комунального сектору.

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Претендент не допускається до участі в конкурсі у разі:

1) неподання ним повного пакета документів,

2) його невідповідності кваліфікаційним вимогам, визначеним Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск 80 «Соціальні послуги», затвердженим наказом Мінсоцполітики від 29 березня 2017 р. № 518;

3) наявності не знятої або не погашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.

Уповноважена особа не пізніше ніж через три робочих дні з дати надходження документів для участі в конкурсі повідомляє претендентам про результати перевірки документів.

Після усунення претендентом недоліків, виявлених у поданих документах, він може подати належним чином оформлені документи повторно у межах встановленого строку для їх подання, визначеного в умовах проведення конкурсу.

Претенденти, допущені до участі в конкурсі, є його учасниками.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вища освіта другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста) та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності не менше, ніж 5 років.

Дата та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість: конкурс   на  заміщення   вакантної   посади   директора   відбудеться 30 червня  2021 року у приміщенні Рокитнівської селищної ради (смт.Рокитне, вул.Незалежності, 13).

Переможець конкурсу визначається за результатами:

1) перевірки на знання законодавства України (Закон України «Про соціальні послуги», інші нормативно-правові акти у сфері надання соціальних послуг, державні стандарти надання соціальних послуг);

2) оцінювання презентації (викладеної державною мовою) перспективного плану розвитку надавача соціальних послуг комунального сектору, відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо зазначеної презентації.

Оцінювання учасників конкурсу відбувається усіма членами конкурсної комісії згідно відповідних КРИТЕРІЇВ.

Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі:

 Савчук Марина Борисівнаmarinkarok@ukr.net, 2-27-63.

 

ПЕРЕЛІК питань для складання іспиту кандидатів на зайняття вакантної посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Рокитнівської  селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень