Пошук

Повідомлення про проведення консультацій з громадськістю

Дата: 23.04.2021 16:02
Кількість переглядів: 609

Фото без опису

Рокитнівська селищна рада проводить консультації з громадськістю про реорганізацію юридичної особи БУДКИ-СНОВИДОВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ шляхом приєднання до ОСТКІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ  РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

 

Заходи з оптимізації шкільної мережі планується провести з метою створення оптимальних умов для навчання і виховання учнів   Будки-Сновидовицької гімназії Рокитнівської селищної ради, раціонального та ефективного використання наявних ресурсів, їх спрямування на задоволення освітніх потреб учнів та вихованців. Дія прийнятого рішення поширюватиметься на учнів та їх батьків сіл Будки-Сновидовицькі, Остки, працівників Будки-Сновидовицької гімназії Рокитнівської селищної ради та Остківського ліцею Рокитнівської селищної ради.

 

Можливі варіанти вирішення питання щодо Будки-Сновидовицької гімназії Рокитнівської селищної:

- реорганізація шляхом її приєднання до Остківського ліцею   Рокитнівської селищної ради  (код ЄДРПОУ 25319257) зі створенням філії в селі Будки-Сновидовицькі без статусу юридичної особи, яка забезпечить початковий рівень освіти дітей .

 

Консультації з мешканцями проходитимуть у формі публічного громадського обговорення на зустрічі з громадськістю сіл Будки-Сновидовицькі, Остки та Сновидовичі 07 травня 2021 року, о 1400 год. в приміщені Будки-Сновидовицької гімназії Рокитнівської селищної ради за адресою: вул. Антоніо Бланко, 6, с. Будки-Сновидовицькі Рокитнівського району Рівненської області.

 

Письмові зауваження та пропозиції приймаються, консультації надаються за адресою: Рівненська обл., смт.Рокитне, вул. Незалежності,13 або на електронну пошту: gro-obgovorenya@ukr.net  у термін з 23 квітня 2021 року по 19 травня 2021 року, відповідальна особа – начальник відділу освіти, молоді та спорту Рокитнівської селищної ради Микола Павлушенко.

 

Результати публічного громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Рокитнівської селищної ради 21 травня 2021 року.

 

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у обговоренні питання   щодо реорганізації Будки-Сновидовицької гімназії Рокитнівської селищної.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора