Пошук

В рамках громадської ініціативи "За чесну та прозору митницю" започатковано проєкт щодо оцінки роботи митниць

Дата: 15.01.2021 15:17
Кількість переглядів: 360

Сьогодні посадові особи Поліської та Волинської митниці взяли участь в зустрічі з представниками громадськості  та бізнесу щодо презентації проєкту «Громадська оцінка роботи Волинської та Поліської митниць Держмитслужби». 

Фото без опису

Проєкт реалізується громадською організацією «Агенція міжнародної співпраці» в рамках підтримки Громадської ініціативи "За чесну та прозору митницю". Заходи відбуваються за ініціативи Інституту економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу. 

Мета проєкту - здійснити громадську оцінку роботи Волинської та Поліської митниць Держмитслужби, визначити успішні аспекти та недоліки в їх роботі, оцінити рівень поінформованості учасників ЗЕД, щодо нововведень, які вводяться на митниці та підготувати відповідні рекомендації, спрямовані на поліпшення роботи зазначених митних органів.

Підготовлені в рамках зазначеного заходу тези та рекомендації будуть  передані до Державної митної служби України для врахування при підготовці відповідних законодавчих актів.

На завершення зустрічі представники громадськості подякували митникам за готовність до співпраці та запланували ряд заходів, зокрема опитування суб‘єктів зовнішньоекономічної діяльності щодо виявлення проблем у ведені бізнесу та засідання круглого столу.

З детальною інформацією про громадську ініціативу «За чесну та прозору митницю» можна ознайомитися за посиланням:  http://tfdialogue.ier.com.ua/archives/2972 

 Поліська митниця Держмитслужби


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора