Пошук

Робоча книжка депутата місцевої ради територіальної громади: для депутатів і не тільки

Дата: 22.12.2020 10:00
Кількість переглядів: 376

Фото без опису

Експерти ГО "Інститут громадянського суспільства" розробили посібник "Робоча книжка депутата місцевої ради територіальної громади: для депутатів і не тільки" (ЗАВАНТАЖИТИ 5 МБ).

У виданні -  практичні поради для депутатів місцевих рад територіальних громад у їх діяльності та на основі найкращих практик місцевого самоврядування, принципів доброго врядування, досвіду роботи експертів Інституту громадянського суспільства у територіальних громадах впродовж 2014-19 років з використанням раніше виданих спеціалізованих навчальних матеріалів за окремими темами.

Експерти зробили спробу в досить простому вигляді показати, для чого, як, на основі якого законодавства та знань можуть працювати депутати місцевої ради територіальної громади в умовах проведеної в Україні децентралізації. У виданні йдеться про різні аспекти діяльності місцевої ради та депутатів, тому в кожному параграфі є відсилання до більш ґрунтовних публікацій в означених темах. Для простоти використання, до деяких складних графічних матеріалів зроблено доступ на основі використання QR-кодів.

Розраховано перш за все на депутатів місцевих рад, голів територіальних громад, громадських активістів та усіх небайдужих до розвитку своїх територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора