Пошук

Рішення селищної ради №20 «Про ранг посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці керуючого справами виконавчого комітету»

Кількість переглядів: 661
Скликання: 8 скликання
Сесія: 3 сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 07.12.2020
Номер документу: 20
Назва документу: Про ранг посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці керуючого справами виконавчого комітету
Прикріплені файли:
  1. Про ранг посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці керуючого справами виконавчого комітету (0.02 МБ)

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

САРНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Восьме скликання

Третя сесія

 

РІШЕННЯ

 

від 07 грудня  2020 року                                                                 № 20

 

Про ранг посадової особи місцевого самоврядування та умови оплати праці керуючого справами виконавчого комітету

 

Відповідно до частини першої статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», рішення Рокитнівської селищної ради від 17 листопада 2020 року № 5 «Про затвердження на посаду керуючого справами виконавчого комітету», статті 28 Закону України «Про запобігання корупції», заяви Герасимчука А.А. від 17 листопада 2020 року, з метою врегулювання конфлікту інтересів, селищна рада

 

                                                              вирішила:

 

  1. Встановити Герасимчуку Анатолію Андрійовичу, керуючому справами виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради, посадовий оклад згідно із штатним розписом, надбавку за високі досягнення в праці в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.
  2. Виплачувати Герасимчуку А.А. надбавку за вислугу років відповідно до стажу служби в органах місцевого самоврядування згідно чинного законодавства.
  3. Взяти до відома, що Герасимчуку А.А., присвоєно 7 (сьомий) ранг посадової особи місцевого самоврядування.
  4. Преміювати Герасимчука А.А. у розмірі 50 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, за вислугу років та за високі досягнення у праці, а також до державних і професійних свят та ювілейних дат у межах фонду преміювання та економії коштів на оплату праці.
  5. Надавати Герасимчуку А.А. матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірах, передбачених законодавством.
  6. Дане рішення застосовувати з моменту приступлення Герасимчука А.А. до виконання повноважень керуючого справами виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради Сарненського району Рівненської області, а саме з 23 листопада 2020 року.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (Крупенко О.М.).

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора