Пошук

Рішення селищної ради №17 «Рішення про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради»

Кількість переглядів: 400
Скликання: 8 скликання
Сесія: 2 сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 24.11.2020
Номер документу: 17
Назва документу: Рішення про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради
Прикріплені файли:
  1. Рішення про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради (0.02 МБ)
  2. Додаток змін до структури (0.02 МБ)

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

САРНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Восьме скликання

Друга (позачергова) сесія

 

РІШЕННЯ

 

від 24 листопада 2020 року                                                                    № 17

 

Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради

 

Відповідно до п.5 ч.1 ст.26, п.6 ч.4 ст.42, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», селищна рада

                                                              

вирішила:

 

  1. Внести зміни до структури апарату Рокитнівської селищної ради Сарненського району Рівненської області та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради, затвердженої рішенням селищної ради № 8 від 17.11.2020, виклавши її в новій редакції згідно з додатком.
  2. Затвердити загальну чисельність працівників апарату Рокитнівської селищної ради Сарненського району Рівненської області та її виконавчого комітету, інших її виконавчих органів у кількості 67 штатних одиниць.
  3. Контроль за виконанням цього рішення ради покласти на Рокитнівського селищного голову та постійну комісію селищної ради з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (Сидорович О.М.).

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора