Пошук

Рішення виконавчого комітету №67 «Про увічнення пам’яті всіх захисників та захисниць Рокитнівської селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 58
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 24.02.2023
Номер документу: 67
Назва документу: Про увічнення пам’яті всіх захисників та захисниць Рокитнівської селищної територіальної громади
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

__________________2023 року                                                              №  ______

 

Про увічнення пам’яті всіх захисників

та захисниць Рокитнівської селищної

територіальної громади

 

З метою належного увічнення пам’яті захисників та захисниць Рокитнівської селищної територіальної громади, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», указів Президента України від 14 жовтня 2014 року № 806/2014 «Про день захисника України», 23 серпня №621/2019 «Про день пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України», розпорядження КМУ від 20 січня 2021 року №37-р «Про заходи з увічнення пам’яті захисників України на період до 2025 року», рішенням громадської ради при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради від 22 лютого 2023 року № 1 «Про увічнення пам’яті всіх захисників та захисниць Рокитнівської селищної територіальної громади», виконавчий комітет Рокитнівської  селищної  ради                       

 

ВИРІШИВ:

 

1. Здійснити увічнення пам’яті всіх захисників та захисниць Рокитнівської селищної територіальної громади, які віддали своє життя в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України - на стелі біля Пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО Рокитнівщини, який знаходиться за адресою: вул. Соборна, 11, смт Рокитне, Сарненський район, Рівненська область.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

Селищний голова                                                 Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора