Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №435 «Про стан роботи зі зверненнями громадян, що надішли до Рокитнівської селищної ради у 2022 році»

Кількість переглядів: 184
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 25.01.2023
Номер документу: 435
Назва документу: Про стан роботи зі зверненнями громадян, що надішли до Рокитнівської селищної ради у 2022 році
Прикріплені файли:

 

 

УКРАЇНА                   

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

__________ 2023року                                                                                 № ____

 

Про стан роботи зі зверненнями громадян, що надішли до Рокитнівської селищної ради у 2022 році

 

  Керуючись підпунктом 1 пункту «б» частини 1 статті  38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про звернення громадян», Указом Президента України від 07.02.2008 року          № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», з метою підвищення ефективності роботи із зверненнями громадян, забезпечення належного рівня, ефективного вирішення питань, що порушуються громадянами та для посилення відповідальності керівників структурних підрозділів селищної ради за своєчасним виконанням та наданням відповідей на звернення громадян, враховуючи вимоги чинного законодавства, виконавчий комітету Рокитнівської селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію про роботу із зверненнями громадян, що надійшли до Рокитнівської селищної ради за  2022 рік , взяти до відому (додається).

2. Посилити контроль за своєчасним і якісним розглядом звернень громадян та інформувати керівництво виконавчого комітету про факти несвоєчасного подання відповідей відповідальними виконавцями та прояви формального підходу до розгляду питань, порушених заявниками.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Антоніну ГОРДІЙЧУК.

 

Заступник селищного голови з          

питань діяльності виконавчих органів                     Антоніну ГОРДІЙЧУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень