Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №528 «Про організацію громадських робіт у 2022 році на території Рокитнівської селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 27
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 06.12.2022
Номер документу: 528
Назва документу: Про організацію громадських робіт у 2022 році на території Рокитнівської селищної територіальної громади
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

___________________ 2022 року                                                          №_________

 

 

Про організацію громадських робіт у 2022 році

на території Рокитнівської селищної територіальної громади

 

З метою надання додаткової соціальної підтримки і забезпечення тимчасової зайнятості безробітних осіб на території Рокитнівської селищної територіальної громади, керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 31 Закону України «Про зайнятість населення», «Порядком організації громадських та інших робіт тимчасового характеру», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 року № 175, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Визначити такими, що відповідають потребам Рокитнівської селищної територіальної громади та сприяють її соціальному розвитку наступні види громадських робіт, згідно з додатком 1.

2. Затвердити перелік підприємств, установ та організацій комунальної власності, в яких передбачено створення спеціальних тимчасових робочих місць для організації громадських робіт, згідно з додатком 2.

3. Керівникам підприємств, установ та організацій комунальної власності до 13 грудня 2022 року:

 - створити додаткові робочі місця для організації та проведення громадських робіт у кількості, передбаченій цим рішенням;

-  укласти договори про спільну діяльність з організації громадських робіт з Рокитнівською районною філією Рівненського обласного центру зайнятості.

         4. Рекомендувати підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, крім комунальної, що здійснюють господарську діяльність на території селищної ради прийняти участь в організації та проведенні громадських робіт за визначеними видами громадських робіт шляхом укладення відповідних договорів з Рокитнівською районною філією Рівненського обласного центру зайнятості.

5. Фінансування громадських робіт проводити за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, а також інших джерел, не заборонених законодавством.

             6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток  1                                          до рішення  виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради                    ________________№____________

 

ПЕРЕЛІК

видів громадських робіт, які відповідають потребам Рокитнівської селищної територіальної громади та сприяють її соціальному розвитку

  • Ремонтно-відновлювальні роботи, насамперед роботи, що виконуються на об’єктах забезпечення життєдіяльності.
  • Розбір завалів, розчищення залізничних колій та автомобільних доріг.
  • Будівництво захисних споруд цивільного захисту, швидкоспоруджуваних захисних споруд цивільного захисту та створення найпростіших укриттів, протизсувних, протиповеневих, протиселевих, протилавинних, протиерозійних та інших інженерних споруд спеціального призначення.
  • Будівництво, реконструкція, утримання військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд.
  • Роботи з підтримання у готовності захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням та їх експлуатації, пристосування існуючих наземних або підземних приміщень під найпростіші укриття.
  • Надання допомоги населенню, насамперед особам з інвалідністю, дітям, громадянам похилого віку, хворим та іншим особам, які не мають можливості самостійно протидіяти несприятливим факторам техногенного, природного та воєнного характеру.
  • Організація та забезпечення громадського порядку.
  • Організація забезпечення життєдіяльності громадян, що постраждали внаслідок бойових дій.
  • Допомога сімям військовослужбовців, які захищають Україну.
  • Роботи, пов’язані з підтриманням громадського порядку.
  • Упорядкування, відновлення та благоустрій прибережних смуг, природних джерел та водоймищ, русел річок, укріплення дамб, мостових споруд.
  • Ліквідація стихійних сміттєзвалищ та облаштування полігонів твердих побутових відходів.
  • Формування продуктових пакетів для громадян, які постраждали внаслідок бойових дій.
  • Виготовлення маскувальних сіток.

 

 

 

 Секретар ради                                                                    Марина ЛЕСКОВЕЦЬ

 

Додаток  2                                          до рішення  виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради                    ________________№____________

 

 

 

 

Перелік

підприємств комунальної форми власності, в яких передбачено створення спеціальних тимчасових робочих місць для організації громадських робіт 

 

 

 

№  п/п

Назва  підприємств,  організацій

К-сть  робочих  місць

1.

Комунальне підприємство «Рокитнекомунсервіс» Рокитнівської селищної ради

3

Всього

 

3

 

 

 

 

Секретар ради                                                                     Марина ЛЕСКОВЕЦЬ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора