Пошук

Рішення виконавчого комітету №646 «Про схвалення проєкту Програми утримання об’єктів та майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади на 2023 рік»

Кількість переглядів: 29
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 29.11.2022
Номер документу: 646
Назва документу: Про схвалення проєкту Програми утримання об’єктів та майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади на 2023 рік
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­23 листопада 2022 року                                                                № 646

 

 

Про схвалення проєкту Програми

утримання об’єктів та майна

комунальної власності

Рокитнівської селищної територіальної

громади на 2023 рік

 

З метою ефективного управління майном комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади, відповідно до Конституції України, Господарського кодексу України, Цивільного кодексу України, Бюджетного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

         1. Схвалити проєкт Програми утримання об’єктів та майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади на 2023 рік (далі Програма), що додається.

         2. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної ради передбачити фінансування видатків, необхідних для реалізації заходів Програми, в межах наявних  фінансових ресурсів.

         3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Сергія МАРИНИЧА.

 

 

 

Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора