Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №379 «Про взяття на квартирний облік Трохимчука І.В. при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради»

Кількість переглядів: 34
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 22.06.2022
Номер документу: 379
Назва документу: Про взяття на квартирний облік Трохимчука І.В. при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

від _________________2022 року                                                            №____

 

 

 

Про взяття на квартирний облік

Трохимчука І.В. при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради

 

 

Розглянувши заяву гр. Крупенка Івана Петровича, щодо взяття на облік Трохимчука Івана Володимировича, як такого, що потребує поліпшення житлових умов та доданих документів Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житловий фонд соціального призначення», Житловим кодексом Української РСР, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Українській РСР, затвердженими постановою Ради Міністрів Української РСР і Українською республіканською радою професійних спілок від 11.12.1984 № 470, враховуючи протокол засідання громадської комісії з житлових питань про виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради від         20 червня 2022, виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Взяти на квартирний облік при виконавчому комітеті Рокитнівської селищної ради Трохимчука Івана Володимировича 308.2005 р.н., жителя вул. Садова, 11, с. Кисоричі, Сарненського району, Рівненської області.

 

  1. Включити Трохимчука Івана Володимировича до квартирного обліку на праві позачергового одержання житлового приміщення з 24.06.202

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради                                       Сергія МАРИНИЧА.

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень