Пошук

Рішення селищної ради №2756 «Про звернення Рокитнівської селищної ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Уряду та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпуса усіх держав НАТО щодо закриття неба над Україною»

Кількість переглядів: 111
Скликання: 8 скликання
Сесія: 23 сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 06.03.2022
Номер документу: 2756
Назва документу: Про звернення Рокитнівської селищної ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Уряду та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпуса усіх держав НАТО щодо закриття неба над Україною
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Восьме скликання

(Двадцять третя (позачергова) сесія)

 

РІШЕННЯ

 

від 06 березня 2022 року                                                                   № 2756

 

 

Про звернення Рокитнівської селищної ради  до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Уряду та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпуса усіх держав НАТО щодо закриття неба над Україною

 

Відповідно до Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про правовий режим воєнного стану», з метою негайного донесення до міжнародної спільноти необхідності впровадження зони А2/AD над територією України, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Направити звернення Рокитнівської селищної ради до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Уряду та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпуса усіх держав НАТО щодо закриття неба над Україною, що додається.
  2. Оприлюднити це рішення у спосіб, визначений чинним законодавством України.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря селищної ради Марину ЛЕСКОВЕЦЬ.

 

 

 

Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 

Додаток

до рішення Рокитнівської селищної ради

від 06 березня 2022 року № 2756

 

 

 

 

 

ЗВЕРНЕННЯ

Рокитнівської селищної ради

до Президента США, Президента Франції, Канцлера Німеччини, Прем’єр-міністра Великобританії, Генерального Секретаря НАТО, Уряду та парламентів країн-членів НАТО, Послів та дипломатичного корпуса усіх держав НАТО щодо закриття неба над Україною

 

 

10 днів Україна героїчно протистоїть агресії росії. 10 днів найбільшу європейську країну у центрі Європи намагаються знищити.

Всупереч правилам ведення війни, росія варварськи саме з повітря атакує цивільні об’єкти: житлові будинки, дитячі садки та школи, лікарні та пологові будинки.

Харків, Чернігів, Житомир, Маріуполь, Чугуїв, Ізюм, Буча, Ірпінь, Біла Церква – це неповний список українських міст, які ворог намагається зрівняти із землею у прямому значенні.

Вогонь ведеться з неба прицільно, на ураження. Вночі, коли цивільне населення має спати.

Це не випадкові мішені, це цілеспрямований удар саме по цивільним обєктам. Саме з неба, для чого використовується як територія росії, так і територія Білорусі.

26 квітня 1986 року сталася катастрофа, яка на сьогодні вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком. Радіоактивна хмара від аварії на Чорнобильській АЕС пройшла над більшою частиною Європи, східною частиною Сполучених Штатів Америки.

Сьогодні ж мова йде вже про Запорізьку АЕС. Найбільшу в Європі із шістьма енергоблоками.

Без будь-якого перебільшення, єдиний спосіб вижити для всіх нас, і я маю на увазі увесь світ, - це зона А2/AD над Україною.

Закрийте небо над Україною! Врятуйте не Україну – врятуйте Світ!

 

 

 

Секретар ради                                                                 Марина ЛЕСКОВЕЦЬ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора