Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету №328 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.11.2021 № 380 «Про затвердження Положення про організацію та порядок проведення ярмарків, надання послуг у сфері розваг на території Рокитнівської селищної територіальної громади»»

Кількість переглядів: 98
Скликання: 8 скликання
Сесія: без номеру сесії
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 10.01.2022
Номер документу: 328
Назва документу: Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.11.2021 № 380 «Про затвердження Положення про організацію та порядок проведення ярмарків, надання послуг у сфері розваг на території Рокитнівської селищної територіальної громади»
Прикріплені файли:

ПРОЄКТ

 

УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від ______________ 2022 року                                                                     №_____

 

 

Про внесення змін до рішення

виконавчого комітету від 29.11.2021

№ 380 «Про затвердження Положення про організацію та порядок проведення ярмарків, надання послуг у сфері розваг на території Рокитнівської селищної

територіальної громади»

 

 

 

Керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Рокитнівської селищної ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до пункту 2.4. Положення про організацію та порядок проведення ярмарків, надання послуг у сфері розваг на території Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 29.11.2021 № 380 «Про затвердження Положення про організацію та порядок проведення ярмарків, надання послуг у сфері розваг на території Рокитнівської селищної територіальної громади», виклавши його в наступній редакції:

«2.4. Розміщення об’єктів торгівлі в період проведення ярмарків (виставок) здійснюється у відповідності до Схеми розміщення об’єктів торгівлі на ярмарку (виставці), яка погоджується з Рокитнівською селищною радою».

 

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Маринича С.А.

 

 

Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора